Martin Højriis Kristensens hjemmeside

 Nyeste Vigtigste Liste

Le Freak

Offentliggjort 26/08-07 af makr (version: 1.2) i Fotoblog, Koncerter
Jubilæum i Musikhuset
Jubilæum i Musikhuset
Foto: makr

Skanderborg Festival 2007

Offentliggjort 09/02-08 af makr (version: 1.12) i Forside, Arrangementer
Pludselig spillede en saxofon med på numrene midt blandt publikum i Colorbaren
Pludselig spillede en saxofon med på numrene midt blandt publikum i Colorbaren
Foto: makr
Sammen med min kæreste og 8 andre var jeg i år for 3. gang på Skanderborg Festival. Det kom der en del sjov og en del billeder ud af.

Festivallen var som altid hyggelig og afslappet, lige så snart man altså har fået overstået cirkusset omkring teltslagning. Utroligt at dette skal foregå så ustruktureret hvert eneste år.

Årets store oplevelser var Nordstrøm, Infernal (som ventet) og Sinead O'Connor, men også en række andre koncerter vil blive husket, herunder ikke mindst Sebastian, Kim Larsen og Århus Symfoniorkester, der med vanlig sans for det specielle publikum sluttede af med en bragende flot udgave af temaet til Star Wars.

Årets bar må nok tilkendes Castro Bar, der med gode, billige mojitos og den ellers uopdrivelige Palma Cristal øl, sikrede sig en del omsætning fra min side, samt bidrog til min motion når der skulle hentes nye forsyninger fra den anden ende af pladsen.
Positiv omtale skal også gives til Thor Hill for Thor Hill-hed, samt til Stereobænken for central placering.
Årets bar i den anden ende bliver MiniRytmer for god beliggenhed og hyggelige bartendere.
Uden for hegnet falder valget på Colorbar for god stemning, god musik, næsten lige gulv, samt jævnlig tilgængelighed af strøm.

Om t-shirts og Skanderborg Festival

Offentliggjort 09/02-08 af makr (version: 1.8) i Forside, Arrangementer
Lørdagens program
Lørdagens program
Foto: Helle
I år er det tredje år jeg skal på Skanderborg, og jeg var kommet til at udbrede en fiks ide så meget, at jeg var nødt til at gennemføre den.

Ideen går ud på at jeg hver dag er iført en t-shirt med dagens personligt udvalgte program trykt på forsiden, ikke noget videre fancy, men bare en sjov ide..

Nå, men som sagt, så gjort.. Jeg googlede lidt, og fandt ikke det store udbud af t-shirt-trykkere online, så jeg gik en tur ned i Århus' Huset, hvor man kan være kreativ på alle mulige måder..

Resultatet blev næsten en hel dags arbejde med den ædle kunst silketryk. Processen involverer mange trin, herunder med fotoemulsion, mørkekammer, UV-lys, højtryksrenser og selvfølgelig maling...

Ud i den anden ende fik jeg fire ganske pæne t-shirts med hvert program trykt på fronten.. Så burde det være lidt mere sandsynligt at jeg får hørt det jeg vil i år...

Billeder vil selvfølgelig tilflyde hjemmesiden afhængig af ædruelighed og mobil-strøm...

Sølv, det er også flot...

Offentliggjort 14/07-07 af makr (version: 1.6) i Forside, Koncerter
Koncerten er i gang igen efter strømsvigtet.
Koncerten er i gang igen efter strømsvigtet.
Foto: makr
Århus lagde jord til en noget rodet Metallica-koncert fredag den 13. juli 2007.
Andre har anmeldt selve musikken, så jeg vil i stedet koncentrere mig om arrangementet.

Arrangørerne lagde egentlig godt fra start med en udmærket hjemmeside med de rette informationer.
Vi valgte at tage en shuttle-bus fra Banegården, og trods kø hele vejen ned ad Banegårdsgade, så kom vi hurtigt med en bus.
Dette fungerede fremragende, og hvis vi engang skal have en ny Rutebilstation i det område, så bør shuttle-bus funktionen klart indtænkes.

Billeder fra Tall Ships Race i Århus 2007

Offentliggjort 09/02-08 af makr (version: 1.20) i Forside, Arrangementer
Skibe og mennesker i massevis langs kajen mellem pier 1 og pier 2.
Skibe og mennesker i massevis langs kajen mellem pier 1 og pier 2.
Foto: makr
Århus var værtsby for starten af The Tall Ships Races i 2007.
Begivenheden må tælles blandt de største i nyere Århus-historie, og er forhåbentlig en forløber for flere arrangementer af samme kaliber.

De festlige dage bød på et væld af smukke skibe placeret langs hver en meter kaj på inderhavnen. Skibene varierede i størrelse fra 100+ meter til skibe i størrelsesordenen "privat lystsejler". I alt lå over 100 skibe til kaj i Århus.

Omkring skibene var rejst et utal af telte der bød på mad og drikke i lange (og varierende) baner. Mangt en århusianer og østjyde fandt vej til havnen i disse dage, hvor folkefesten stod på med uformindsket styrke fra torsdag eftermiddag hen til midt på søndagen. Større regnskyl torsdag dæmpede festlighederne uden nogensinde at slukke dem helt.
Således fik mange danske landkrabber stiftet bekendtskab med livet om bord på de store skibe. Enten som besøgende ved de mange åbne skibe, eller i snak med nogle af de mange besætningsmedlemmer henover en øl i de mange festlige telte.

George Michael koncert i Århus, 18. maj 2007

Offentliggjort 19/05-07 af makr (version: 1.7) i Forside, Koncerter
George Michael spillede koncert fredag den 18. maj 2007 i Århus, og endnu en koncert lørdag.
Så fik vi manden at se..
Så fik vi manden at se..
Foto: makr