Martin Højriis Kristensens hjemmeside

 Nyeste Vigtigste Liste

suppestegogis

Offentliggjort 28/07-07 af makr (version: 1.7) i Forside, Cafeer
Afslappet morgenmad for kun 45 kr.
Afslappet morgenmad for kun 45 kr.
Foto: makr
Århus har fået et nyt åndehul.
På den strækning af Åboulevarden hvor åen for nyligt er kommet for en dag, er der for kort tid siden åbnet et ny lille cafe med høj kvalitet til lave priser.

Stedet hedder suppestegogis, og ligger mellem Busgaden og Grønnegade. Navnet antyder forkærlighed for de traditionelle dyder, mens stavemåden antyder en vis fornyelse.. Begge dele er helt rigtigt.

Jeg kom forbi på fastende mave en morgen ved 10-tiden, og blikket faldt på skiltet der udbød morgenmad for beskedne 25 kroner.

Hos Sofies Forældre, ny kaffesalon i Århus

Offentliggjort 09/04-07 af makr (version: 1.4) i Forside, Cafeer
I lørdags havde jeg fornøjelsen af at spise morgenmad hos Sofies Forældre, en ny kaffe- og tesalon der er indrettet i Frederiksgade overfor Die Bierstube (som jo overtog Hafnias lokaler for et års tid siden).

Endelig en god grund til at flyve via Kastrup: Starbucks

Offentliggjort 03/04-07 af makr (version: 1.1) i Forside, Cafeer
Starbucks har langt om længe annonceret åbningen af den første cafe i Danmark (og Skandinavien for den sags skyld). Cafeen kommer til at ligge i Kastrup, og skulle åbne til sommer.
Hvis Starbucks følger deres vanlige modus operandi så kan vi se frem til en del danske (og forhåbentligt århusianske) cafeer i nær fremtid.