Martin Højriis Kristensens hjemmeside

makr.dk er blevet udfaset

Offentliggjort 03/10-15 af makr (version: 1.14) i Om siden
makr.dk fra 10. september 2007
makr.dk fra 10. september 2007
Makr.dk er min gamle hjemmeside, og den opdateres ikke længere. Hjemmesiden var online fra oktober 01 til september 07, og var mit første forsøg på en dynamisk hjemmeside. Indholdet var primært artikler om emner der ofte dukkede op som spørgsmål på Usenet, men også fotos, javaspil, usenetstatistik og andre ting fandt sin plads på siden.

I de sidste 4 år af sidens online-tid var opdateringerne kun ganske få, hvilket primært skyldtes et ret håbløst design af siden, som udelukkende baserede sig på tekst-filer...
I foråret 2007 startede jeg derfor på en frisk med nærværende side.

Du kan være blevet omdirigeret hertil fordi den side på makr.dk du har forsøgt at tilgå indeholdt information der ikke er blevet flyttet med over på martinshjemmeside.dk.
Årsagen til dette er formentlig at informationen ikke længere var aktuel, eller at der var tale om en side der kun havde relevans for makr.dk.

De artikler der er kommet med over kan ses forneden. Hovedparten af dem indeholder forældet information, og de er primært taget med over af historiske årsager.
De artikler fra makr.dk der også er en naturlig del af denne side (fx kontakt-info) linker direkte til de nye sider, og disse fremgår ikke af nedenstående.