Martin Højriis Kristensens hjemmeside

Skanderborg Festival 2007

Offentliggjort 09/02-08 af makr (version: 1.12) i Forside, Arrangementer
Pludselig spillede en saxofon med på numrene midt blandt publikum i Colorbaren
Pludselig spillede en saxofon med på numrene midt blandt publikum i Colorbaren
Foto: makr
Sammen med min kæreste og 8 andre var jeg i år for 3. gang på Skanderborg Festival. Det kom der en del sjov og en del billeder ud af.

Festivallen var som altid hyggelig og afslappet, lige så snart man altså har fået overstået cirkusset omkring teltslagning. Utroligt at dette skal foregå så ustruktureret hvert eneste år.

Årets store oplevelser var Nordstrøm, Infernal (som ventet) og Sinead O'Connor, men også en række andre koncerter vil blive husket, herunder ikke mindst Sebastian, Kim Larsen og Århus Symfoniorkester, der med vanlig sans for det specielle publikum sluttede af med en bragende flot udgave af temaet til Star Wars.

Årets bar må nok tilkendes Castro Bar, der med gode, billige mojitos og den ellers uopdrivelige Palma Cristal øl, sikrede sig en del omsætning fra min side, samt bidrog til min motion når der skulle hentes nye forsyninger fra den anden ende af pladsen.
Positiv omtale skal også gives til Thor Hill for Thor Hill-hed, samt til Stereobænken for central placering.
Årets bar i den anden ende bliver MiniRytmer for god beliggenhed og hyggelige bartendere.
Uden for hegnet falder valget på Colorbar for god stemning, god musik, næsten lige gulv, samt jævnlig tilgængelighed af strøm.

Årets nyhed må være de decentrale mobil-opladningsstationer, selvom det virkede som om at opladningerne tog umindelige tider. Flere af dem, tak.

Negativ omtale tilkendes Amy Winehouse, camping-starten samt folk der larmer midt om natten udelukkende for larmens skyld. MÃ¥ske er jeg bare blevet for gammel til at ligge i telt...

Årets gear må være mine føromtalte t-shirts samt MSR PackTowl, håndklædet der intet fylder og uproblematisk tørrer inde i et fugtigt telt.